Přerušení praktických předmětů

11. 3. 2020

S ohledem na opatření přijatá na MU jsou všechny praxe, stáže a terénní projekty s okamžitou platností a až do odvolání přerušeny. Opatřením MU se "ruší všechny formy kontaktní výuky a dalších kontaktních studijních aktivit", tj. včetně praktických předmětů (viz https://www.muni.cz/koronavirus). Kontaktujte své mentory v institucích a domluvte s nimi přerušení vašich praxí, stáží a TP.

Dále realizovat je možné pouze praxe, stáže a TP, které probíhají nebo po dohodě s mentorem mohou probíhat výhradně distančně. V takovém případě budou potřebné dokumenty jako potvrzení o nástupu na praxe a o absolvování praxí realizovány elektronicky.

Za komplikace se moc omlouvám nejen studentům, ale i mentorům a institucím, které naše studenty na praxe a stáže přijímají a předávají jim své zkušenosti a znalosti. Věřím, že se situace brzy stabilizuje - o jakýchkoliv dalších změnách budu informovat zde, na portálu Jobbox. V případě jakýchkoliv potíží mě neváhejte kontaktovat na marek@kisk.cz nebo na čísle 725 594 879.

Děkuji za pochopení.

Tomáš Marek
garant praxí
marek@kisk.cz


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info