Změny v realizaci praxí od 12. října 2020

11. 10. 2020

Od 12. října se výuka řídí aktualizovaným metodickým listem Studijního odboru RMU č. 2/2020. Ten reaguje na Usnesení vlády ČR ze dne 8. 10. 2020 č. 997 o přijetí krizového opatření s účinností od 12. do 25. října 2020. Pro praktické předměty to znamená přerušení možnosti prezenční výuky - od 12. října tak není možné na praxe ani terénní projekty (TP) docházet fyzicky!

Možná řešení jsou následující:

a) kontaktujte své mentory v institucích a domluvte se na přerušení praxe či TP. Aktuální opaření platí do 26. října, další podobu nařízení zatím však nelze předpovídat. Jak již bylo doporučováno dříve, vždy je dobré domluvit se s mentorem, zda bude možné praxi v dané instituci realizovat i v distanční podobě, pokud by se přerušení muselo prodloužit.

b) pokud s mentory svých praxí máte distanční podobu prodiskutovánu, plynule na ni přejděte a pokračujte v realizaci praxe v plně distanční podobě.

c) pokud jste si praxi zařídili v instituci, kde distanční podoba není možná a nejste si jisti, zda by pro vás byla realizace praxe/TP možná, pokud by se přerušení prezenční podoby skrze další nařízení ještě protáhlo, stále je možnost si praktické předměty v rámci změn zápisu odregistrovat.

Pro jakékoliv dotazy kontaktujte garanta praxí na marek@kisk.cz.
Držte se a pevné zdraví!


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info