Pomozte Brnu v soutěži iCapital

8. 4. 2020

Město Brno se tento rok hlásí do soutěže iCapital - Evropského hlavního města inovací. Protože Brno znáte, jistě víte, že se zde opravdu vyskytuje obrovské množství inovativních aktivit, služeb a organizací. A právě v tomto vězí váš úkol. Jakým způsobem všechny tyto aktivity, služby a instituce dát dohromady, popsat je, kategorizovat a vizualizovat tak, aby vše bylo přehledné a srozumitelné pro hodnotící komisi. Město pro tento úkol oslovilo KISK a my zase oslovujeme vás, abyste nám s tím pomohli. Bude třeba se probrat databází projektů, kategorizovat je a najít vhodný nástroj pro jejich prezentaci.
 
Pokud vás nabídka zaujala, kontaktujte Romana Novotného, který aktuálně působí na KISKu v rámci projektů Sociální inovace v knihovnách a Institutu forenzního interdisciplinárního výzkumu, sociálně emancipačního designu a architektury (rnovotny@phil.muni.cz). Na oplátku můžeme nabídnout kreditové i finanční ohodnocení.
 
Tato nabídka je distanční - takže ji můžete využít i například v případě, že nemůžete s ohledem na aktuální situaci realizovat původně plánovanou praxi!

Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info